موسی حسی یا، مرد ۶۷ ساله ایکه از ۱۲ همسرش زیادتر از ۱۰۰ فرزند دارد، اکنون تصمیم گرفته است که، فرزند دیگری به دنیا نیاورد.
این مرد کشاورز ۶۷ ساله ی اوگاندا ای، دلیل تصمیم اخیر خود را، وجود چالش های مالی میداند.
به گزارش روزنامه ی نیویورک پست، موسی که، در حال حاضر از ۱۲ خانم خود ۱۰۲ فرزند و ۵۶۸ نواسه «نوه» دارد، در روز های اخیر، برای همسران ۱۲ گانه اش پیام مهمی داشته است:
« از به دنیا آوردن فرزند دیگر، از طریق استفاده از قرص های ضد بارداری جلوگیری نمایید!»
حسی یا، در رابطه به داشتن اینقدر خانم زیاد، در کشوری که، چند همسری در آن یک امر قانونی است، چنین میگوید:
من با همسران خود، یکی پی دیگری ازدواج کرده ام و از خود اینگونه می پرسد:
ـ حالا یک مرد چگونه میتواند فقط یک خانم داشته باشد؟
این کشاورز اوگاندایی که، همراه با همسران و فرزندان خود، در زیر یک سقف زنده گی میکنند، اثرات ناگوار داشتن یک خانواده ی پرجمعیت را، از طریق هزینه های زیاد و ارتقای بهای مواد خوراکی و پوشاکی احساس نموده است، علاوه می کند:
ـ درآمد من به مرور زمان و به دلیل افزایش هزینه های زنده گی، کم تر و کمتر و در مقابل خانواده ام بزرگتر و بزرگ تر شده می رود.
این مرد دهقان۶۷ ساله، در مزرعه ی خود چندین حیوان داشته و از این طریق پول کافی بدست می آورده است. او حالا ادعا دارد که، از این طریق نمی تواند شکم های اعضای این خانواده ی کلان را سیر کند.
رساندن پیام استفاده از قرص های ضد بارداری، از جانب موسی، برای ۱۲ خانم او در شرایطی صورت می گیرد که، خوردن قرص ضد حامله گی در بخش هایی از قاره ی افریقا، یک امر بحث بر انگیز است. اما همسران موسی این خواهش او را قبول کرده اند.
به گزارش روزنامه ی لوکزامبورگ ورت، کوچکترین فرزند این مرد ۶۷ ساله ۶ سال عمر دارد و فرزند بزرگ وی ۵۱ تا ۲۰ سال از همسر کوچک اش بزرگتر است. در خبر آمده است که دو تن ار همسران موسی از او طلاق گرفته اند.
منبع خبر: TV2.no
فارسی کننده: ر - جرمی
Foto: NTB
اطلاعات لازم در مورد اوگاندا:
جمهوری اوگاندا در شرق قاره ی افریقا موقعیت دارد و پایتخت آن شهر کامبالا می باشد. این کشور با سودان، جمهوری دموکراتیک کانگو، کینیا و روندا مرز های مشترک دارد.
جمعیت آن بیش از ۴۵ میلیون نفر است و ۸۵ درصد شهروندان این کشور مسیحی و ۱۲ درصد آنها مسلمان هستند.
اوگاندا، هرچند یک کشور محاط به خشکه است، خاک حاصل خیز و باران دایمی دارد. سه بر چهارم نیروی کار این کشور را کشاورزی تشکیل میدهد.
اوگاندا همچنان دارای معادن مس، کوبالت و نفت خام نیز می باشد